середу, 9 грудня 2015 р.

Наш Соціальний бізнес-проект "Родинні Дарунки" .

Наш Соціальний бізнес-проект "Родинні Дарунки" .
У вашому близькому оточенні планується свято? І ви кожен раз ламаєте голову, що подарувати коханим і дорогим людям? Ви збираєтеся додати яскравих фарб у ваш інтер'єр, але не знаєте, чим його прикрасити?Ви іноземець, який бажає придбати щось незвичайне українське?
Ви не помилилися - Вам до нас, Ласкаво Просимо!http://www.darunky.com/
Чому ми?
Подарунки час від часу купують всі. Купити подарунки для близьких людей найскладніше.
Тому до вас на виручку прийде Хендмейд
Адже Хендмейд - це не безлика маса «китайської» продукції. Кожен виріб - це частина душі і серця автора, його приємні спогади, його індивідуальні відчуття
Саме Хендмейд дарують найближчим та найдорожчим людям
Ні для кого не секрет, що українська нація славиться гостинністю, своїм відкритим серцем і душею, давніми традиціями і народною спадщиною, які формувалися багато століть.
«Родинні дарунки» пропонує ексклюзивні вироби ручної роботи, створені майстрами зі всіх куточків України, які вміло зберегли духовну спадкоємність, українські звичаї і традиції . Кожна робота нашого майстра – це частинка його душі
Адже українська культура- це те, що передається із покоління в покоління із самої глибини віків. Любов до рідної землі, її традиціям і багатій культурі виховується з дитинства, коли дитина одягає вишиваночку, сідає за стіл в Свят Вечір, на якому є блюда в гарному глиняному посуді, бачить мамині прикраси. Це і є ті сімейні дари, які нагадують нам, хто ми такі і звідки, які вчать нас дорожити сімейними цінностями.
Наші вироби
Наші вироби- це прекрасний подарунок для самого себе , а також для всієї сім’ї
Ми пропонуємо придбати як традиційні українські обереги, ручну вишивку, предмети побуту та інтер’єру, так і сучасні українські сувеніри і подарунки: іграшки, картини, аксесуари, прикраси і інші корисні і приємні дрібнички. Всі речі виготовлені із натуральних матеріалів..
Всі вироби, що представлені в нашому інтернет-магазині подарують нотку тепла, комфорту і оригінальності в ваш дім, чи просто допоможуть зробити ваше життя яскравішим
Купуючи роботи українських майстрів, Ви зможете відчути душу української нації, додати яскраву нотку українського етно в своє життя.
Добра справа для кожного
Якщо ви купуєте якісь вироби в нашому магазині, то ви ще й надаєте благодійну допомогу соціально незахищеним людям. Адже «Родинні дарунки»- соціальний бізнес-проект. Завдання нашого соціального бізнесу- створення робочих місць для тих, хто потребує роботу. Прибуток від продажів в нашому магазині буде спрямовано на розвиток соціальних проектів, що надаватимуть допомогу тим людям, які потрапили в складні життєві ситуації, а також талановитій молоді. Це буде відбуватись за допомогою неприбуткової Громадської організації «Для спільної справи».


http://www.darunky.com/
https://www.facebook.com/rodinnidarunky/








Немає коментарів:

Дописати коментар